Houten hanger - Ceder

Artikelnummer: Ceder 01
Vorige Artikel 6 van 9 Volgende
€ 18,50 (inclusief 21% btw)
Voorraad 1 stuk

Prachtige houten hanger van cederhout. Van boven naar beneden meet hij 4.5 cm. Puur natuur, alleen beschermd voor invloeden van buitenaf door lijnolie. Met een echt zilver ringetje bovenin.
BELANGRIJK: De sieraden zijn niet waterproof. Ga er niet mee zwemmen, douchen enz. Ze zijn gemaakt met kleine onderdelen en daarom niet geschikt voor kleine kinderen. 

 

De energie van CEDER
Omdat de Ceder een altijd groene boom is, en zijn hout bovendien niet verrot staat hij symbool voor onsterfelijkheid en duurzaamheid. Verder wordt hij in verband gebracht met heling, kracht en wijsheid. De Ceder weet zich aan te passen, houdt van luxe, goede gezondheid, is absoluut niet verlegen, heeft de neiging om neer te kijken op anderen, is zelfbewust, vastberaden, ongeduldig, houdt ervan om indruk te maken op anderen en is in staat om snelle besluiten te maken. Hij geeft bescherming, is vastberaden, een solist, en geeft vertrouwen.

Geen enkele boom wordt in de bijbel zo veel vermeld als de Ceder: maar liefst 75 keer in het Oude Testament. Ook wordt de echte Ceder sinds mensenheugenis overal ter wereld gebruikt voor zuivering door middel van brandenals offer wat dan een aangename geur verspreidt en de Goden goed stemt.

© 2009 - 2021 Knoest | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel