Houten hanger - Appel

Artikelnummer: Appel 10
Vorige Artikel 3 van 9 Volgende
€ 18,50 (inclusief 21% btw)
Voorraad 1 stuk

Prachtige houten hanger van appelhout. Van boven naar beneden meet hij 3,5 cm. Puur natuur, alleen beschermd voor invloeden van buitenaf door lijnolie. Met een echt zilver ringetje bovenin, hangt aan een katoenen koortje.
BELANGRIJK: De sieraden zijn niet waterproof. Ga er niet mee zwemmen, douchen enz. Ze zijn gemaakt met kleine onderdelen en daarom niet geschikt voor kleine kinderen.

 

De energie van APPEL:
De appelboom was een van de zeven heilige bomen in de Keltische religie. De eigenschappen die de appelboom werden gegeven waren; ontembare kracht, eeuwige jeugd en soms zelfs onsterfelijkheid. De geur van de appelboom maakt je optimistisch. Als je je bedrukt voelt of als je gevangen zit in een sleur dan is de appelboom de ideale boom om te kiezen.
Hij laat je zien hoe je je gevoelens moet interpreteren en hoe je ze kunt aanpassen aan je levensritme. Hij haalt je uit een zwaarmoedige stemming en leert je omgaan met zowel je negatieve als positieve kanten. Hij leert je naar je lichaam en je emoties te luisteren.

© 2009 - 2021 Knoest | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel