Houten hanger - Eik

Artikelnummer: Eik 01
Vorige Artikel 7 van 9 Volgende
€ 18,50 (inclusief 21% btw)
Voorraad 1 stuk

Prachtige houten hanger van eikenhout. Van boven naar beneden meet hij 4.5 cm. Puur natuur, alleen beschermd voor invloeden van buitenaf door lijnolie. Met een echt zilver ringetje bovenin.
BELANGRIJK: De sieraden zijn niet waterproof. Ga er niet mee zwemmen, douchen enz. Ze zijn gemaakt met kleine onderdelen en daarom niet geschikt voor kleine kinderen.

De energie van de EIK.
De Eik staat symbool voor levenskracht en duurzaamheid. Het sterke hout van zijn stam geeft een gevoel van veiligheid en wijsheid.

Eiken geven bescherming aan alles wat er in hun directe omgeving groeit en bloeit. De oude, grote en wijze Eik beschermt en stimuleert nieuw leven. De Eik is moedig, standvastig en trots. Hij verafschuwt hoogmoed en heeft een bescheiden levensinstelling. Hij is niet bang voor gevaar en gaat geen enkele confrontatie uit de weg. De Eik heeft van niemand steun nodig, hij geeft liever, dan dat hij neemt.

Hij komt soms wat star over, maar is heel erg flexibel van aard. De Eik is eigenlijk een soort superboom, hij staat symbool voor liefde, vruchtbaarheid, kracht, bescherming, vriendelijkheid en gastvrijheid.

© 2009 - 2021 Knoest | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel