Met trots presenteer ik de collectie handgemaakte sieraden uit eigen atelier! Deze sieraden zijn gemaakt van zilver, brons of koper en soms in combinatie met hout.

Het hout heb ik verzameld in het buitenland, bij houtwerkplaatsen en hoveniers. Het is voor mij heel belangrijk dat er niet speciaal voor mijn houten sieraden gekapt wordt, maar dat ik recycle wat er toch al over is, dat weer mooi maak en terug de wereld in stuur.

Doordat de houtjes ingeolied zijn met lijnolie zijn de hangers beschermd door invloeden van buitenaf, maar ze zijn echter niet waterproof. Ga er niet mee zwemmen, douchen, slapen etc.

 

Sorteer op
 • Zilveren weegbreeblad
  Zilveren weegbreeblad

  Uit mijn nieuwe Woodland collectie; dit prachtige (925) zilveren weegbreeblad is 4 cm lang. Hij hangt aan een katoenen koortje met een mooi zilveren kraaltje erboven.

  Weegbree kennen veel mensen als een hardnekkige soort onkruid,…

  € 42,76
 • Zilveren hanger vijg
  Zilveren hanger vijg

  Uit mijn nieuwe Woodland collectie; dit prachtige (925) zilveren vijgenblaadje is 4,5 cm lang. Hij hangt aan een katoenen koortje met een mooi zilveren kraaltje erboven.

  Deze hanger is handgemaakt en uniek, elke handgemaakte…

  € 42,75
 • Zilveren hanger els
  Zilveren hanger els

  Uit mijn nieuwe Woodland collectie; dit prachtige (925) zilveren elzenblaadje is 4,5 cm lang. Hij hangt aan een katoenen koortje met een mooi zilveren kraaltje erboven.

  Deze hanger is handgemaakt en uniek, elke handgemaakte…

  € 42,75
 • Zilveren eikenblaadje
  Zilveren eikenblaadje

  Uit mijn nieuwe Woodland collectie; dit prachtige (925) zilveren eikenblaadje.
  Hij is 4,5 cm lang. Hij hangt aan een katoenen koortje met een mooi zilveren kraaltje erboven.Deze hanger is handgemaakt en uniek, elke handgemaakte…

  € 42,75
 • Muisje van zilver
  Muisje van zilver

  Schattig muisje helemaal van (925) zilver. Deze hanger is handgegoten uit eigen atelier, dus elk muisje is weer een beetje anders en kan afwijken van de foto. Ongeveer 2,5 tot 3 cm.

  € 28,50
 • Lotus van messing
  Lotus van messing

  Lotus van geelkoper

  € 35,00
 • Vleugel van zilver.
  Vleugel van zilver.

  Deze vleugel is gemaakt van zilver en er zit een zilveren ketting bij.

  BELANGRIJK: Deze natuurlijke ketting is niet bestand tegen water; draag hem dus niet tijdens het zwemmen, douchen, slapen etc. De ketting is gemaakt met…

  € 38,00
 • Vleugel van messing
  Vleugel van messing

  Een mooie handgemaakte geelkoperen vleugel.

  BELANGRIJK: Deze natuurlijke ketting is niet bestand tegen water; draag hem dus niet tijdens het zwemmen, douchen, slapen etc. De ketting is gemaakt met kleine onderdelen; niet geschikt…

  € 35,00
 • Zilveren eikeltje
  Zilveren eikeltje

  Uit mijn nieuwe Woodland collectie; een prachtig handgegoten eikeltje van (925) zilver, uit eigen atelier. Ongeveer 2cm hoog. Hij hangt aan een katoenen koortje met een mooi zilveren kraaltje erboven.

  Deze hanger is handgemaakt…

  € 25,00
 • Wengéhout en zilver.
  Wengéhout en zilver.

  Prachtige handgemaakte houten hanger van wengéhout, gezet in een zilveren bandje. Puur natuur, beschermd voor invloeden van buitenaf door lijnolie.De hanger word geleverd met een verstelbaar koortje van katoen. Van boven naar…

  € 28,50
© 2009 - 2021 Knoest | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel